BLOG DEL 2n CICLE DE PRIMÀRIA DEL COL·LEGI MARISTES MONTSERRAT

dijous, 21 de juny del 2018

SCAPE ROOM MOU-TE!

El dimecres 20 de juny a Maristes es va acabar el projecte Mou-te del segon cicle. Per tancar el projecte vam fer un scape room. El joc consistia en tancar quatre famílies a cada classe, les quatre famílies formaven un grup. L'objectiu era trobar una clau per sortir de la classe. 

A les 19.00 h hi havia la presentació al pati. A l'acabar la presentació els nens i nenes havien d'anar a buscar un mestre perquè els hi donés un paper amb un número. El número era el de la classe on faríem l'scape room.

El joc tenia tantes proves com tallers havíem fet a Mou-te: 9. Per fer les nou proves teníem un màxim d'una hora. Passada una hora havíem de trobar les coordenades d'un punt concret. El punt era el pati, davant del menjador, on hi havia un gelat i una mica de música. 

Ens ho vam passar molt bé. La majoria de grups es van picar molt per guanyar. Uns van jugar tots alhora, altres van fer estratègia i es van repartir proves. Alguns pares i mares també es van motivar per sortir els més ràpids. Hi havia proves fàcils i d'altres que calia pensar molt i aplicar lògica. 

Vaja, estava molt currat i ens ho vam passar molt bé jugant junts, pares i fills en una classe del col·le. No passa cada dia!

Si voleu veure com anava el joc, podeu entrar a  https://3epmaristes.wixsite.com/moutesegoncicle  

Periodistes: Laia Martín i Méndez i Blau Sendrós i Montaña


 scape room

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.