BLOG DEL 2n CICLE DE PRIMÀRIA DEL COL·LEGI MARISTES MONTSERRAT

dimecres, 13 de juny del 2018

COLÒNIES 4t. 1r DIA: VENDRELL I PLATJA

Ja han arribat les colònies esperades. El viatge ben plàcid i ràpid i ens hem plantat al Vendrell en un moment. Hem esmorzat a la Rambla i després hem descobert la ciutat. Té monuments molt curiosos, museus de personatges importants com Àngel Guimerà i Pau Casals i el centre és molt bonic per passejar-hi tranquil·lament. Sabíeu que al Vendrell, capital del Baix Penedès, s'hi va crear la primera colla castellera de Catalunya? Hem immortalitzat la descoberta del matí en aquest àlbum.
 Descoberta del Vendrell
I a la tarda platja. La primera sensació quan entres al mar diu que l'aigua està fresqueta. Però només és una sensació i, a més, és la primera... Així que hem xalat moooooooolt com podeu veure.
 colònies: primera tarda de platja
Al tornar a l'alberg ha plogut. Per tant oli en un llum. Ho hem pogut fer tot i la pluja de fora ha coincidit amb la pluja de la dutxa. Ara sopem, que l'aigua fa entrar gana: verdura, hamburguesa i iogurt. I esperem fer el súper joc de nit amb llanternes pel bosc. Bona niiiit.

(Abans del joc hem estrenat el cançoner. Moment guitarra per deixar-nos les veus i cap a jugar. El joc de nit ha anat molt i molt bé. Encara correm ara buscant cons pel bosc i fent estratègia perquè no ens descobrissin! I per acabar... un regalàs. Hem anat a la platja a escoltar les ones, llegir un conte de la felicitat i... hem enlairat un cor de felicitat per tots, també per vosaltres, papes i mames. El cor ha volat mar enllà, cap a l'horitzó. Que sigui un mar de pau. Ara sí, a descansar).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.