BLOG DEL 2n CICLE DE PRIMÀRIA DEL COL·LEGI MARISTES MONTSERRAT

dijous, 14 de juny del 2018

COLÒNIES 4t. 2n DIA: CLUB NÀUTIC i OLIMPÍADES

Bon dia. La nit ha anat molt bé. Alguns s'han llevat amb el primer raig de sol, ves per on. D'altres els hi ha costat obrir els ulls. Sigui com sigui, tots hem fet zumba seguint els passos de l'Encarni i la Teresa. Hem esmorzat cereals, napotitana de xocolata, sucs, llet... I ben sucats i amb el banyador hem anat caminant fins al Club Nàutic de Coma-ruga. Allí ens hem posat una armilla salvavides i hem pogut fer quatre activitats: pàdel-surf, caiac, un tomb amb zodiac i una baixada amb tobogan. Molt flipant! A veure si us trobeu...
Periodistes: Abdel i Sergi

 club nàutic coma-ruga

Hem dinat una fideuà molt bona i carn arrebossada amb patates. Tot boníssim. Després de dinar hem tingut temps lliure: uns hem jugat a cabanes, d'altres als gronxadors, uns han fet polseres, altres han estat a les habitacions parlant i fent safareig, algú s'ha atrevit a tocar cançons amb la guitarra i molts s'han animat a fer bombolles de sabó. Ho hem fet amb ampolles de plàstic, tubets, embuts, cordes... i el material de sabó l'ha preparat la Irene que és l'artista de les ciències. 

Hem baixat a la platja i hem fet una gimcana a la sorra per grups de colors. Cada professor tenia una activitat. Hem fet volei platja, pica paret al mar, estirar la corda, el joc del mocador, salt de llargada... A cada prova ens donaven una frase del Pau Casals. Les mini olimpíades han sigut molt divertides!

Després hem tingut una estona de temps lliure però el mar estava neguitós i mogut i en bandera groga. Així que després de queixar-nos una mica, només hem posat els peuets a dins i saltar onades. I mentrestant alguns han fet 4 km corrent pel passeig marítim.

Dutxes i pizza i peix amb amanida. Mmmm. I ara ens preparem pel joc de nit que avui diu que serà de balls i cançons. Alguns tenim un color vermellet de gamba molt bonic. Altres rascades de tants jocs i gimcanes. Però tots, tots, ens ho estem passant mooooooolt bé!!!


 tarda de dijous a les colònies

Periodistes: Max Amorós i Arturo Espachs

Adjuntem les frases del Pau Casals que hem trobat al joc de tarda perquè són genials i les podeu rellegir i reviure sempre que vulgueu.

  • Cada segon que vivim és un moment nou i únic de l’univers, un moment que mai més tornarà. 
  • La música, aquest meravellós llenguatge universal, hauria de ser una font de comunicació entre tots els homes.
  • El cor d’una melodia, no es pot posar en un paper.
  • Per al món tu només ets una persona, però per una sola persona podries ser el món sencer. 
  • No tinc passatemps, només tinc... passions.
  • No crec que passi un sol dia en el qual no tingui ocasió de quedar-me admirat davant el miracle de la natura.
  • No es pot separar la música de la vida.
  • La música... transcendeix les fronteres de la llengua, de la política i de les nacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.