BLOG DEL 2n CICLE DE PRIMÀRIA DEL COL·LEGI MARISTES MONTSERRAT

divendres, 15 de juny del 2018

COLÒNIES 4t. 3r DIA: PAU CASALS I RIUET

Avui hem clapat com ningú. Ahir vam anar dormir tard i cansats perquè vam fer un joc de nit de cantar i ballar. A l'obrir els ulls, que ha costat força, hem fet les maletes. Hem esmorzat torrades, pa amb tomata i embotit, llet, xocolata, cereals, etc. 
Ens hem reunit davant de l'alberg i ens han repartit les carpetes. a continuació hem anat caminant xino-xano fins a la Vil·la Casals, un museu on explica la vida del músic Pau Casals. És una passada tant la casa com la vida d'aquest geni català. Hem aprés que Pau Casals va conèixer tres guerres i va dedicar la seva a vida a defensar la pau i la llibertat. Total, una visita súper recomanable si no ho coneixeu!

Mentre un grup feia la visita guiada, els altres hem treballat un text del Pau Casals: som únics i meravellosos! Cadascú és diferent i únic, tots tenim dons que hem de treballar i posar al servei dels altres. Maco, eh? Era un savi aquest Pau!

Al sortir hem fet unes quantes de fotos de grup i cap a dinar! Ara ens espera el riuet i... oooooooooooohhhh, cap a casa que ja s'acaben les colònies.
Periodistes Oleguer Plens, Laia Martín i Ester Sanz

 tercer dia de colònies

De l'activitat del matí hi ha poques fotos. Es que la descoberta del Museu Pau Casals és d'aquelles experiències difícils de retratar. S'han de viure. Tenim tant i tan a prop! I aquest Pau, quin mestre i ambaixador de pau, en moments no pas fàcils. Amb més Paus aquest món nostre giraria molt millor! De debò que el Museu mereix una visita si no hi heu estat.

I amb les colònies també passa, s'han de viure. Avui mateix potser no... quan s'hagi recuperat de la son i el cansament segur que el vostre fill/a explicarà mil i una anècdotes. O no. Sigui com sigui ja forma part de les grans vivències entre els amics de Maristes. Tres dies intensos. Tres de dies de convivència, de joc, de cant, de sol i platja, de riure, compartir taula... Tres dies que són especials perquè entre tots, infants i mestres, els hem fet especials vivint-los plegats. 

L'aigua dolça del Riuet ha posat el punt i final a les colònies. Diu que medicinal, així que tornarem amb la pell més fina. Costa sortir de l'aigua, és l'últim bany. I entre això i el geladet de regal final, arribem una mica tarda a Lleida. Sort que els pares són súper comprensius! Ah, el Nico ja està a casa i bé, per sort ha quedat només en un ensurt. I l'ull del Josep també s'ha desinflat bé. Aventures de colònies. Bon cap de setmana de festa esportiva i sopar familiar. Descanseu que l'última setmana també serà intensa!!!
Les mestres 

Quatre imatges de l'últim banyet de colònies al Riuet de Coma-ruga:
 Riuet de Coma-ruga


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.