BLOG DEL 2n CICLE DE PRIMÀRIA DEL COL·LEGI MARISTES MONTSERRAT

dimecres, 7 de juny del 2023

PRIMER DIA DE COLÒNIES A COMA-RUGA

Hola, avui hem començat colònies. Hem quedat darrere el Decathlon ben aviat i hem viatjat fins al Vendrell amb dos autocars. Quan hem arribat, hem esmorzat a la Rambla i després hem començat la descoberta del Vendrell. Hem buscat escultures, museus, etc. i anàvem fent fotos i responent preguntes a cada racó de la gimcana. Alguns hem entrat a Casa Museu de l'Àngel Guimerà i ens hem fet fotos a la taula autèntica on escrivia! Hem estat dues hores jugant i ens ho hem passat pipa. Ens hem trobat tots a la Rambla i hem vingut cap a l'alberg de Coma-ruga que es diu Santa Maria del Mar. Hem dinat al bosc del davant de la casa i hem tingut temps lliure.
Més tard hem anat a les habitacions i ens hem instal·lat, en teníem moltes ganes!!!
Tota la tarda l'hem passat a la platja banyant-nos, jugant a raquetes, parlant al tronc, enterrant-nos sota la sorra... Hem berenat allí, una poma i un suquet. L'aigua estava súper fresqueta però no passa res, cap dins! 
Ah, un secret. Jugant a dins de l'aigua a perseguir-nos i fer castells li han caigut les ulleres al Francesc. Sort que les hem trobat. Ara ens dutxem i nosaltres, que hem anat de pressa,  redactem el diari. A les 8.15 h entrarem a sopar i després toca joc de nit. Quin dia més divertit, ens ho passem mooooooolt bé!
Periodistes: Carla, Raehana i Xavier

Quin neguit i quines ganes d'anar de colònies! Alguns, la nit passada, ens ha costat i tot anar a dormir, pensant en aquesta experiència tan especial per infants i per mestres. I ja hi som. I que fàcil jugar pel Vendrell, que fàcil jugar a la platja, que fàcil compartir passeig, taula, conversa... aquí ens mostrem transparents com l'aigua del mar, tal com som, i tenim tot el temps del món per gaudir! Ja tenim l'alberg apamat, casa nostra durant tres dies, ja estem situats a les habitacions, que són els nostres raconets somiats. Pinta que ens ho passarem molt i molt bé. No patiu pas, que nosaltres... no ho fem! Esperem que estiguem prou cansats per descansar bé a la nit. Fins demà!!!
Els mestres

Cliqueu a la foto i descobrireu un àlbum ple d'imatges del dia.
I vet aquí un vídeo del primer dia:
I final del dia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.