BLOG DEL 2n CICLE DE PRIMÀRIA DEL COL·LEGI MARISTES MONTSERRAT

divendres, 9 de juny del 2023

FINAL DE COLÒNIES AMB ACTIVITATS AQUÀTIQUES

Avui acabem el diari els mestres perquè aprofitem fins a l'últim minut per gaudir de les colònies! 😀

Quina nit més plàcida! No s'ha sentit ni piu en cap habitació ni passadís! A les 8 hem intentat despertar-nos ballant una mica. Però res a veure amb la intensitat de vetllada d'ahir! Quins artistes fent teatre, actuacions de got talent i ballant i saltant esbojarradament, donant-ho tot a la pista. 

L'esmorzar ens ha revifat perquè teníem... donuts! I de cap al Club Nàutic de Coma-ruga i allí hem fet activitats aquàtiques amb els monitors de l'Escola de Vela. Mireu les imatges per veure quins mariners estem fets! Entre padelsurf, vela i caiac ens ho hem passat molt i molt bé. Per rematar-ho, una remullada al Riuet, una font natural (i diuen que medicinal!) que neix aquí mateix i desemboca al mar. I cap a dinar.

Arribarem esgotats, però plens d'aventures viscudes. Aprofiteu les imatges per reviure els moments especials d'aquests dies. Mil gràcies a tots per aquestes súper colònies de 4t!!!

Cliqueu a la foto i veureu quin matí més guai 


I per acabar, la pel·li:

Entre les preguntes top dels pares i mares, després de "t'ho has passat bé", "has fet bondat", "has dormit"... també hi ha la de... "has menjat bé"? Us passem el menú perquè sigui més fàcil respondre:
Sopar dimecres: verdura, cuixa de pollastre al forn i iogurt o fruita
Esmorzar dijous: entrepà de pernil dolç, cereals, maries, pa torrat, llet, suc...
Dinar dijous: llenties de verdures, filet de porc amb puré de patata, iogurt o fruita
Sopar de dijous: pizza de bacon amb formatge, hamburguesa amb patates fregides, iogurt o fruita
Esmorzar de divendres. donut, cereals, maries, pa torrat, llet, suc...
Dinar de divendres: macarrons gratinats, estofat de vedella i gelat
Ah, i a cada àpat un bufet d'amanida amb enciam, tomata, cogombre, pastanaga i olives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.