BLOG DEL 2n CICLE DE PRIMÀRIA DEL COL·LEGI MARISTES MONTSERRAT

dijous, 15 de juny del 2023

La Carral 2023 - Segon dia



Avui ens hem aixecat a les 8 del matí amb unes molt cançons molt boniques. Després hem anat a esmorzar, I el menjar estava bonííííííssim!!!

 

A l’acabar d’esmorzar hem anat les classes a la zona del teatre a cantar unes cançons, la que més ens ha agradat és la de:

 

Yeah yeah,

Come on come on!

Yeah yeah,

come on come on!

Yeah yeah,

Come on come on!

Caaaaaaarrral!

 

A l’acabar ens hem dividit. D’una banda, la classe de 3r C ens hem quedat al teatre i allà hem jugat a un joc molt xulo. Representàvem la societat, cadascú tenia un ofici i havíem de guanyar diners per després poder-los gastar en altres coses. Però havíem de vigilar, també hi havia mafiosos i lladres que ens ho intentaven prendre!

 

Les classes de 3r A i 3r B hem anat a la zona de l’Alzina a fer la gimcana del Misteri de la Senyora Hortènsia. Resulta que en una comunitat de veïns, un d’ells havia provocat que les flors es morissin. Nosaltres hem hagut de fer unes proves per investigar i trobar pistes per resoldre el misteri. Al final del joc, hem vist que tots els personatges havien fet coses per perjudicar les plantes: llençar-hi brossa, lleixiu, molta llum, fum, molt soroll, adob nociu, entre d’altres.

 

Tot seguit hem fet una estoneta de temps lliure al parc infantil i, seguidament, hem anat a dinar arròs amb tomàquet, pollastre amb enciam i de postre síndria! mmmmm....


A la tarda hem estat una estona millorant les nostres cabanes. A l'acabar hem fet una excursió al Santuari del Miracle, hem vist un retaule molt xulo i ens han explicat la història de per què es va crear aquest indret.


Al tornar ens hem posat els banyadors i hem anat a la piscina. Avui feia una miqueta més de calor que ahir, ens ho hem passat requetebé! Hem berenat coca amb xocolata i després, per fiiiii, ens hem dutxat!


Ara estem començant a sopar. Avui tenim verdura amb varetes de lluç, pizza i iogurt fet pels cuiners i cuineres de La Carral. Quan acabem, anirem a la disco!



Feu clic a la foto per accedir a l'àlbum del 2n dia.


Periodistes: Carla Martinas, Àlex Simó, Adrià Molina, Maria Ferré, Martina Gonzàlez i Sefi Romero.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.