BLOG DEL 2n CICLE DE PRIMÀRIA DEL COL·LEGI MARISTES MONTSERRAT

dijous, 8 de juny del 2023

2n DIA A COMA-RUGA: PAU CASALS I OLIMPÍADES

Ahir a la nit vam fer un joc amb llanternes molt guai: els fars. Jugàvem amb cigrons, que eren vides, i havíem de guanyar cigrons vermells o verds, segons l'equip. Abans d'anar a dormir vam celebrar els 10 anys de la Cloe Brescó, després una cançoneta i cap al llit. A xerrar... Avui alguns ens hem despertat abans d'hora. Teníem ganes de xerrar a l'habitació i sortir a fora. A tres quarts de vuit amb pijama mateix, hem anat a fora a fer el bon dia. Uns balls, seguint la Ivet i l'Anna. Després ens hem vestit i hem baixat a esmorzar: pa amb pernil dolç, sucs, llet, etc. 

Hem fet tres grups barrejats i hem anat a visitar el Museu Pau Casals. Mentre uns visitaven el museu els altres buscaven petxines a la platja. També hem anat al búnquer i niu de metralladores de les Madrigueres, una construcció de defensa de la Guerra Civil. A més a més és un espai natural. El Biel, el Pere i l'Oriol s'han animat a fer un vaixell amb fulles de canya. 

El Museu de Pau Casals és molt xulo i interessant. Després cap a dinar. Després de dinar hem fet tallers de polseres i collars de petxines. Durant el temps lliure hem jugat a cabanes, amb discussions incloses, hem tocat la guitarra, hem fet trenes... A la tarda hem baixat a la platja a fer olimpíades i lliure. Hem berenat poma una altra vegada i suc, ens hem banyat i cap a la dutxa!

Un dia molt divertit! I cansat! Ens queda discoteca i contes! Adéu!!!

Periodistes: Quim, Biel V. i Pere

Doncs sí, un dia rodó. El Museu Pau Casals és un dels racons imprescindibles de veure algun cop a la vida, i repetir fins i tot de tant en tant. Hi ha personatges al món, com el mestre Pau Casals, que ens ajuden a ser millors persones. Per tant els hem de conèixer, valorar i amb tota la humilitat intentar seguir la seva melodia. Les olimpíades a la platja han anat sobre rodes, avui amb sol inclòs. Realment, tot el que fem a la platja funciona bé i passa el temps volant. Ens queda una vetllada fantàstica. Tot i el cansament, estan emocionats amb el teatre, el got talent i la disco. Avui dormirem plans, de debò. Però ben satisfets. Els mestres

Cliqueu a la foto per obrir l'àlbum del dia.

Ara, el vídeo!
I per acabar, unes lliçons de vida del Pau Casals.
Cada segon que vivim és un moment nou i únic de l’univers, un moment que mai més tornarà.  
La música, aquest meravellós llenguatge universal, hauria de ser una font de comunicació entre tots els homes.
El cor d’una melodia, no es pot posar en un paper.
Per al món tu només ets una persona, però per una sola persona podries ser el món sencer. 
No tinc passatemps, només tinc... passions.
No crec que passi un sol dia en el qual no tingui ocasió de quedar-me admirat davant el miracle de la natura.
No es pot separar la música de la vida.
La música... transcendeix les fronteres de la llengua, de la política i de les nacions. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.