BLOG DEL 2n CICLE DE PRIMÀRIA DEL COL·LEGI MARISTES MONTSERRAT

dimecres, 8 de juny del 2022

PRIMER DIA DE COLÒNIES A COMA-RUGA. LA MAR DE BÉ!

Avui dimecres dia 8 de juny escrivim el blog des de colònies. Estem a Coma-ruga, a l'alberg de Santa Maria del Mar. Les colònies duren 3 dies o sigui del 8 al 10 de juny. 

Avui és el primer dia i us explicarem què hem fet des que hem arribat fins ara mateix. A l'autocar estàvem molt nerviosos, hi havia 2 autocars: un per la classe de 4tB de l'1 al 12 de la llista i tota la classe de 4tAdesprés a l'altre autocar hi havia del 13 al 27 de 4tB i tota la classe de 4tC. El viatge ha durat quasi una hora i mitja. Primer hem parat al Vendrell, hem  esmorzat a la Rambla i en acabar hem fet una activitat molt xula: un passeig per descobrir els racons més bonics. Ho hem fet per grups de colors i ara tots portem una polsera. 

En acabar hem tornat a pujar a l'autocar i hem anat a l'alberg. Quan hem arribat hem deixat les maletes a les habitacions que són molt xules i tenen aire condicionat! Després hem anat a dinar a unes taules que hi havia a un bosquet, situat només sortir de la porta de l'alberg. A l'acabar de dinar hem anat a fer el llit i a preparar-nos per baixar a la platja. Hem aprofitat per ordenar-nos l'habitació

Hem anat a la platja i ens ho hem passat molt i molt bé. L'aigua boníssima! Fins que ha arribat l'hora de berenar: un suc fresquet i pa amb xocolata. Hem aprofitat el pot del suc per fer una activitat de record i tot seguit hem fet una hora de bany i joc lliure. Quan hem arribat a l'alberg ens hem dutxat, i ara entrem a sopar. Fa bona olor. Ens ho passem molt bé, la mar de bé!

Periodistes voluntaris de totes les classes (els primers que s'han dutxat!)

Els profes també ens ho passem molt bé. Quines ganes teníem de poder tornar a fer unes colònies així. Prometen molt. Tots es porten de primera i la mar està fantàstica. Records! Ah, a la nit tancarem l'aire condicionat, no patiu.

Cliqueu a la foto de sota i en veureu moltíssimes!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.