BLOG DEL 2n CICLE DE PRIMÀRIA DEL COL·LEGI MARISTES MONTSERRAT

dimarts, 16 de gener del 2024

RECOLLIM ELS PREMIS DELS PESSEBRES A LA SEU VELLA

Aquest any, a STEAM, ens van proposar que féssim uns pessebres. La consigna a l'hora de fer-los era que fessin pensar en algun ODS (objectius de desenvolupament sostenible), és a dir, representar alguna problemàtica del món i pensar com fer les coses millor.

Durant un mes, ens vam organitzar en grups i vam anar portant els materials reciclats per construir la nostra maqueta del pessebre. Va haver-hi gent que va treballar la igualtat de gènere, la contaminació, les ciutats sostenibles, entre d'altres.

Quan els vam acabar vam anar d'excursió a la Biblioteca Pública de Lleida, on els vam exposar durant totes les vacances de Nadal. Uns dies després vam saber que havíem guanyat el 1r, 2n i 3r premi del Concurs escolar de Pessebres. A més a més, també vam guanyar 4 accèssits. Es va valorar molt positivament que estiguéssin fets amb material reciclat i tractéssin els ODS.

El diumenge 14 de gener a les 12:00h, es va fer l'acte d'entrega de premis a la Seu Vella de Lleida. Estàvem una mica gelats de fred, però es podia suportar. Allí van entregar medalles i diplomes per als guanyadors i un llibre de lectura pels grups que van obtenir l'accèssit.

Finalment, la Diputació de Lleida ens va donar un premi a l'escola Maristes Montserrat en reconeixement al millor conjunt de pessebres, que va recollir l'Arancha.

En definitiva, ens ho vam passar molt bé fent els pessebres, hem pogut aprendre a treballar en grup i reflexionar els problemes actuals de la societat. Per últim, tot i que l'entrega de premis es va fer una mica llarga, l'experiència de poder recollir uns premis a la Nau Central de la Seu Vella va ser molt xula.

Periodistes: Aran Plens i Abril Riera


Feu clic a la imatge per veure fotografies dels pessebres i de l'entrega de premis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.