BLOG DEL 2n CICLE DE PRIMÀRIA DEL COL·LEGI MARISTES MONTSERRAT

divendres, 24 de novembre del 2023

Súper aventura a la Universitat de Lleida!

Ahir, dijous, les classes de 4t de primària vam sortir del cole i vam anar al Campus de Cappont. L'Anna i la Marisol ens van portar fins a l'Edifici Polivalent 2, on vam fer una activitat sobre els animals, les plantes i els sector primari de la ciutat de Lleida.

Primer de tot, vam escriure una llista de paraules relacionades amb maquinària, fauna, etc. Aquesta llista ens va servir pel joc de després, l'SCRABBLE.

Per jugar a aquest joc ens vam organitzar en grups. N'hi havia 4, i cada grup havia de construir aquelles paraules amb les fitxes que li havia tocat. La llista d'abans ens servia per donar-nos idees. Cada paraula sumava uns punts i al final vam fer un recompte per veure qui n'havia fet més.

Després, vam anar al pati del Campus i la Marisol, que era la persona que ens acompanyava, ens va fer una mica d'explicació de les instal·lacions que hi havia a la Universitat. També ens va explicar quins eren els altres Campus de la Universitat de Lleida. Alguns d'ells estan fora, com el de la Seu d'Urgell o el d'Igualada.

Vam acabar el matí esmorzant al campus.

L'activitat ha anat bastant bé, hem après coses sobre el sector primari, els animals i les eines del camp. Creiem que ha estat molt guay!

Periodistes: Adrià Molina Escolà i Marc Segura Gallego



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.