BLOG DEL 2n CICLE DE PRIMÀRIA DEL COL·LEGI MARISTES MONTSERRAT

dilluns, 25 d’octubre del 2021

SETMANA DE CASTANYADA

Aquesta setmana celebrarem la Castanyada. Avui han passat per la classe uns nens i nenes de 6è, disfressats de castanyers i castanyeres. Portaven castanyes en un cistell i anaven vestits amb roba vella, amb colors no massa vius.

Han explicat un conte sobre la Castanyada. Un conte diferent per cada classe. Per exemple a 3r A diu que uns nens volien castanyes i a la castanyera se li havien acabat. Aleshores van al bosc a buscar-ne i es troben que estava tot brut. Un caragol els hi diu que abans d'agafar les castanyes de l'arbre primer han de netejar el bosc. I es posen a recollir brossa...  A 3r B mentre plegaven castanyes han trobat una carta. 

Els amics de 6è ens han fet una proposta: hem de pensar una acció per ajudar al medi ambient. Estigueu atents perquè les publicarem totes en aquest blog i el divendres baixarem al pati totes les accions perquè vingui el súper E! 

Mentrestant els racons d'aquests dies tenen a veure amb la festa de la tardor. En un racó fem un cartell en castellà, en un altre tenim un repte matemàtic de castanyes, també fem expressió oral del tema i hi ha una comprensió lectora per saber d'on ve la festa. Ah, i muntarem un racó de la tardor a classe, amb fruits d'aquest temps.

Periodistes: Ainet, Haocheng, Pol i Aran  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.