BLOG DEL 2n CICLE DE PRIMÀRIA DEL COL·LEGI MARISTES MONTSERRAT

dijous, 27 de juny del 2019

TASQUES ESTIU DE 3r a 4t

Ei famílies,
Mare de déu que ràpid que ha passat el curs... Us volem donar les gràcies a totes i tots perquè heu format part de les aules dels vostres fills. Gràcies per la vostra presència i suport en tot el que hem proposat, per la disponibilitat, el diàleg... vaja, gràcies per caminar plegats.

Esperem que hàgim complert les expectatives que teníeu posades en el grup de mestres i en l'etapa més plàcida i màgica de la infància (això evidentment és subjectiu, de fet totes són plàcides i màgiques!).

Heu vist que proposem una tasca d'estiu, que serà la base de la primera exposició oral de 4t
Elaboració d’un projecte personal i individual sobre el tema que t’interessi i que puguis aprofundir. El tema és ben lliure, pot ser de caràcter científic, artístic (música, dansa, teatre, art...), tecnològic, esportiu, arquitectònic... 
Cal que parteixi d’una vivència, un interès teu. També pot tenir relació, si vols, en quelcom que visquis aquest estiu. Et passem pautes per ajudar-te a fer el treball: 
  • Definir el tema 
  • Recerca i comprensió d’informació: imatges, testimonis, textos, diaris, revistes, reportatges com els d’InfoK... Una visita a la biblioteca pot ajudar! 
  • Escollir la informació més essencial. 
  • Elaboració d’un índex o guió per estructurar el treball. 
  • Pensar el suport on quedarà reflectit el treballLapbookPower Point, pòster, còmic, vídeo, àlbum de cromos, diari...  
Tingues en compte que aquest treball serà la pauta per fer la primera exposició oral de 4t. Per tant cal tenir-lo a punt de cara al setembre. I una norma final: sobretot gaudeix molt fent-lo! 

A més a més us adjuntem un seguit d'activitats competencials que, si voleu, poden fer durant l'estiu. Són de COMPTAR i ESCRIURE. Afegiu-hi LLEGIR, fer lliurement algun trosset del LLIBRE DIGITAL i tot el que pugueu relacionar amb la manera vivencial d'aprendre i gaudir que estem seguint al col·le: descobrir museus, entrar a les biblioteques, fer un diari, mirar documentals... i en definitiva tot el que recomana aquest blog ben interessant i recomanable.

Molt bon estiu!!!
Irene, Pili i Francesc


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.