BLOG DEL 2n CICLE DE PRIMÀRIA DEL COL·LEGI MARISTES MONTSERRAT

dilluns, 13 de maig del 2019

QUÈ PASSA AMB LES PLANTES?

Bon dia avui dilluns hem arribat d'un cap de setmana llarg i intens de Festa Major. El divendres abans de marxar vam deixar dues patates amb aigua a veure què passava i .... sorpresa, quina pudor! Han passat coses noves. Hem descobert que la patata amb aigua es podreix i no pot créixer. També ens hem adonat que si ens mirem el test transparent de les llenties, del revés  podem apreciar-les arrels entrellaçades. De vegades és qüestió de canviar la nostra mirada o perspectiva per a poder descobrir novetats! 
A més a més el dijous vam veure com començava a créixer el cigró que vam plantar i van aprofitar per ficar-li una ampolla. Que  ha passat amb l'ampolla i el cigró? Avui hem pogut veure que la planta respira i sua, ja que hi ha gotes dins l'ampolla! A més també ens hem adonat que durant aquests quatre dies ha crescut molt. Així doncs hem decidit de treure el tap perquè continuï el al seu ritme de creixement  sense els nostres obstacles.

Després d'aquest moment d'exaltació per la mà de descobertes, canvis i nous resultats, cal que ens aturem a pensar que ha passat i deixar constància del que hem après, com a bons científics i investigadors que som. 












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.