BLOG DEL 2n CICLE DE PRIMÀRIA DEL COL·LEGI MARISTES MONTSERRAT

divendres, 23 de març del 2018

L'APARELL RESPIRATORI A 3r A i 3r B!!

Per acabar el trimestre i entendre millor l’aparell respiratori, vam convidar a aquelles famílies que treballen en l’àmbit de salut.
A 3r B van vindre uns metges que esdeien Silvia (pneumòloga) i Jacint (cardiòleg). També va vindre el Mingo, que és una maqueta d’aparell respiratori. Serveix per aprendre a utilitzar un tub amb càmera. Després ens va explicar moltes coses de l’aparell respiratori, una mica de l’aparell digestiu i per últim l’aparell circulatori.
També ens van passar un cor de mentida fet de goma i un de plàstic on es veien les parts internes. Al final la Silvia ens va ajudar a fer una maqueta d’aparell respiratori per veure el funcionament dels diafragma.

 A 3r A van vindre el Luís i la Mª José (veterinaris), la Meri i la Jhenny (infermeres) i la Montse (metgessa). Vam fer tres tallers diferents, enfocats a la seva especialització.
Amb el Luís i la MªJosé vam veure uns pulmons de veritat, així com vam poder tocar la tràquea i veure com s’unflen i es desunflen els pulmons a partir d’una palleta.
Amb la Meri i la Jhenny vam jugar a jocs d’anatomia, vam parlar perquè tenim tos, singlot, mocs i, finalment, vam veure un pulmó fet amb ampolla d’aigua, palletes i globus i així vam aprendre on era el diagragma i els seus moviments.
Amb la Montse ens va ensenyar un powerpoint per saber i després vam utilitzar diferents aparells: fonendoescopi, pulsiòmetre, peak flow, tubs d’oxigen, mascaretes respiratòries…

Va ser una tarda molt distreta i vam aprendre molt! MOLTES GRÀCIES als pares i mares que van col·laborar perquè vam aprendre moltíssim i va ser una manera d’aprendre molt divertida!!

Feu clic a la següent foto per veure tot l'àlbum! Gaudiu!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.