BLOG DEL 2n CICLE DE PRIMÀRIA DEL COL·LEGI MARISTES MONTSERRAT

dijous, 15 de febrer del 2024

ESCOLLIM REPRESENTANT DEL CONCURS DE LECTURA

Avui hem anat al teatre les classes de 3r i 4t de primària. El motiu pel qual hem anat, ha estat per escollir quina és la persona que ens representarà a la nostra escola al concurs de Lectura en veu alta.

Quan hem arribat ens han donat un paper per poder fer les votacions. En aquest paper hi sortien escrits els noms dels nens i nenes que havien estat seleccionats de cada classe (2 per grup). Aquestes 12 persones han sortir a llegir un fragment del llibre "Capità Lluc".

Una vegada ha llegit tothom, han començat les votacions. Per escollir la persona que volíem que ens representés amb les diferents escoltes de Lleida, hem tingut en compte: el to de veu, la vocalització, l'entonació, les veus...

Després, els membres del jurat han fet el recompte de vots i ha dit el nom de les tres persones més votades. En tercer lloc ha quedat l'Adrià Molina (4t A), en segon lloc l'Ares Minguet (3r A) i per últim, la persona guanyadora ha estat l'Ares Cogolludo (4t A).

Moltes gràcies a totes les persones que heu dedidit participar en aquest concurs i per l'esforç que heu posat en practicar la lectura en veu alta. Desitgem molta sort a l'Ares per la final del concurs!

Periodistes: Sefi Romero i Enzo Rodríguez.

feu clic a la imatge per accedir a l'àlbum de fotos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.