El dimarts, 26 de març, vam celebrar el Dinar Solidari. Vam menjar arròs amb tomata i salsitxa i per postres una poma. Ens ho vam passar molt bé perquè després vam fer tallers. Alguns van anar al Marist Talent, altres a Arts&Crafts, altres a zumba i funky, un parell a tenis taula i alguns a ioga. També hi havia concert acústic però de 3r no hi havia ningú. Els diners del dinar van a diferent projectes del món: Tanzània, Paraguai, Colòmbia, Haití, República Centreafricana.
Una cosa important del dinar és que el bol i els coberts eren compostables. Els coberts estaven fets de panís i el bol de canya de sucre. A més a més, l'arròs, la tomata, el pollastre i la poma eren ecològics i de proximitat. Això vol dir que no hi van tirar herbicides ni productes químics i que tot estava cultivat bastant a prop de Lleida.
El dinar va sortir molt bo! Felicitats al Sergi, al cuiner!!!
I l'endemà vam sortir a la premsa, al Segre i a la Manyana.
Periodistes: Ari Gasulla, Biel Cogolludo i Martina
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.