BLOG DEL 2n CICLE DE PRIMÀRIA DEL COL·LEGI MARISTES MONTSERRAT

dijous, 14 de desembre del 2017

FI DE 1r TRIM amb PROJECTE!


Els alumnes de cicle mitjà acaben un trimestre gaudint de projecte!

Térmens vam fer eleccions per triar una alcaldessa i avui hem après tota la trajectòria que s'ha de realitzar per fer triar un alcalde/essa.
Vallfogona de Balaguer hem classificat totes les províncies i capitals segons si es troben al litoral, a l'interior i a la muntanya. I també hem fet votacions per saber qui serà l'alcalde!!
Balaguer hem descobert què és una capital de comarca i a partir d'aquí hem pogut descobrir les comarques per on vam passar amb el tren. També, a Balaguer, hem estudiat el gràfic de barres de la població de Balaguer, waaw!!
Sant Llorenç de Montgai hem pensat com millorar el funcionament d'un poble.
Palau de Noguera, a partir de 4 grups, hem fet un discurs per per pensar en les millores d'un poble. I,després, valorarem i votavem les millors propostes.
Tremp hem anat al menjador a fer receptes de codonys. Hem fet: alliolli de codony, pastís de iogurt i codony, codonyat i amanida de codony. Ho hem cuinat amb la col·laboració de papes, padrins i tiets que ens han ajudat en aquest gran matí!
La Pobla de Segur hem repassat la població activa i la població ocupada fent activitats molt xules de la geografia demogràfica.



feu clic a la foto per accedir a l'àlbum web

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.