BLOC DELS ALUMNES I MESTRES DEL 2n CICLE DE PRIMÀRIA

dimarts, 6 de juny de 2017

JUGUEM JUNTS, PADRINS I NETS

6 de juny, Sant Marcel·lí. Avui, a tercer, hem doblat les persones. Als 101 nens i nenes hi hem afegit un centenar de padrins i padrines que han vingut al col·le a celebrar Sant Marcel·lí. Hem estat molt contents de rebre'ls. I, segons ens diuen, els padrins també han estat molt contents de venir. 

Ens ho hem passat molt bé: primer cantant junts "Pol Petit" i "Boig per tu" i uns garrotins especials per l'ocasió. Després hem fet un joc de l'oca per conèixer-nos. Per això ens hem barrejat avis i nets i en petits grups hem anat responent preguntes: què feies de petit? com era el col·le? una aventura xula que t'ha passat... una història de família... Han sortit coses maquíssimes i que no coneixíem pas!!!

Per acabar, hem baixat a la capella per donar gràcies per aquest moment i per les nostres famílies. "Aquí el meu germà fa 80 anys justos va fer la primera comunió" ens diu una àvia emocionada. La capella ja no és la mateixa, el col·le també ha canviat força... però l'essència es manté: la moreneta fa la mateixa cara i l'estima que procurem viure dins aquestes parets s'ha eixamplat i tot. Avui, per cert, aquesta estima s'ha multiplicat amb la presència i tendresa de tants padrins i padrines. 

Tot preparant la festa, una cosa ha quedat claríssima: els néts us estimen molt, padrins i padrines! Per això han estat tant feliços que, per un dia, coneguéssiu els seus raconets particulars de classes, jocs, amics, treballs...

Finalment, hem regalat un pergamí als padrins participants i hem compartit coca i xocolata.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.