BLOC DELS ALUMNES I MESTRES DEL 2n CICLE DE PRIMÀRIA

dimecres, 25 de maig de 2016

CAMARASA!

El diumenge 22 de maig el grup de Camarasa vam gaudir d'una sortida al.lucinant. Vam quedar a l'aparcament de les coques. Després vam anar cap a la presa i vam gaudir investigant l'aigua. Amb l'ajuda de la galleda, vam agafar aigua per saber si estava neta o estava bruta. 
Ens vam adonar que la presa tenia una pedra que era mig rodona per on baixava l'aigua molt ràpid. Per allà mateix hi havia un tobogan pels peixos per on podien pujar i baixar perquè els peixos solen nadar en contra corrent i cap a on va la corrent. 
Després vam anar per la vora de la paret, per una passarel·la fins un pont de fusta penjat que travessava el riu. 
Allí ens vam aturar i vam decidir tornar perquè aquell camí era molt llarg.  Al tornar de la presa, ens vam fer una foto tots junts i vam tornar a buscar els cotxes. Els que van voler van pujar fins dalt a la presa on vam recollir aigua del Noguera Pallaressa.
Alguns, fins i tot, van estar tota la tarda descobrint els secrets del riu Segre i algun del Noguera Pallaressa.

De l'avaluació ha sortit una proposta per si algú ho vol fer en una propera ocasió i es fer dues sortides, una des del pont trencat de Camarasa i l'altra des d'Alos de Balaguer per la vora del riu. Trobar-nos tots a la presa. I si algú hi vol anar en cotxe que ho pugui fer.


Periodistes Caramasa!

Per gaudir de més fotos, feu clic a la següent fotografia:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.